Rendelési feltételek:
Regisztráció
A vásárló a Honlapon történt regisztráció, majd bejelentkezés után a Holnapon értékesített termékekre megrendelést adhat le.
A regisztrációt, a vásárló a felület jobb oldalán található „Regisztráció” gombra kattintva tehet meg.
Amennyiben regisztrálni szeretne, a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni a megrendelését a szállítási, számlázási adatok megadása nélkül.
Fontos, hogy ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számázásra, illetve szállításra a termék.
A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.
A sikeres regisztrációról a Szolgáltató e-mailben tájékoztatja a Vásárlót, melyben a Vásárló egy összegző felület segítségével áttekintheti az általa megadott adatokat.
A sikeres regisztrációt követően, a vásárló a Honlap jobb oldalán található „Bejelentkezés”  menüpont alatt az e-mail cím és jelszó megadásával tud a Honlapra belépni.
Ha vásárló korában regisztrált Honlapra, de elfelejtette jelszavát, a jelszó emlékeztető segítségét igénybe veheti. („Elfelejtettem jelszó”)
Vásárló jogosult a regisztrációját bármikor törölni, az evabutik77@gmail.com e-mail címre küldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően a Szolgáltató köteles azonnal gondoskodni a regisztráció törléséről. Vásárló felhasználói adatai törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből, ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok megőrzését, nem eredményezi ezen adatok törlését. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.
A felhasználási hozzáférési adatok, különösen a jelszó titokban tartásáért a Vásárló a felelős.
A Vásárló vállalja, hogy a regisztráció során megadott személyes adatok szükség szerinti frissítését elvégi annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek.
Megrendelés folyamata
A megvásárolni kívánt termékről, a vásárló részletesen tájékozódhat. A kép mellett megtalálható az árurészletes jellemzői, ára, illetve egyéb választható tulajdonságai. A vásárló a kosárba helyez gombra kattintva tudja kiválasztani a vásárolni kívánt terméket, és ezen a felületen tudja megadni a vásárolni kívánt mennyiséget is. A kosár tartalmát (megvásárlandó mennyiséget, megrendelési összeget) a vásárló, a Honlap jobb oldalán található „Kosár” ikonra kattintva tekintheti meg. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. Ha a kosár tartalmából törölni kíván terméket, akkor a „törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. A kosár tartalma automatikusan frissül, ha ez nem történne meg, akkor válassza a „kosár frissítése” gombot. A „Megrendelés” gombra kattintva a Vásárló folytathatja a megrendelést.Fontos, hogy a vásárlás folytatásánál a vásárlónak el kell fogadnia a Webáruház Általános Szerződési Feltételeit, adatkezelési tájékoztatót, melyet a felületen lévő négyzet kipipálásával tehet meg.A szállítási/fizetési mód kiválasztásánál a vevőnek lehetősége van a számára megfelelő szolgáltatási lehetőségeket kiválasztani. Az adatok megadását követően a „Megrendelés gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban ellenőrizheti a megadott adatokat. A rendelés feladása a „Megrendel” gombra kattintással történik, ami a Vásárló részére fizetési kötelezettséget keletkeztet. A megrendelések állapotát a regisztrált Vásárló a megrendelés teljesítéséig figyelemmel kísérhet, illetve az összes eddig megrendelését megtekintheti. Minden megrendelésnek egy egyedi megrendelés számmal azonosítható.
A Vásárlónak a megrendelésnél, a megjegyzés rovatban lehetősége van megrendelést fűzni.
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-22 óráig.
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.
Bejelentkezés
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Ajánlott termékek
3 790 Ft
Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.
Szavazás

Nincs aktív szavazás!

Elérhetőség

https://www.evabutik.hu - Oláh Éva e.v. - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben